[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon: PCRM a renunțat la lupta împotriva oligarhiei și a trădat promisiunile electorale
8 Februarie

Acești oameni care au venit astăzi de la Partidul Comuniştilor din R. Moldova (PCRM) la Partidul Socialiştilor din R. Moldova (PSRM) își păstrează viziunile ideologice și sunt fideli cauzei pentru care s-au implicat în politică. Declaraţia a fost făcută de liderul PSRM, Igor Dodon, după ce mai mulți lideri ai organizațiilor teritoriale ale PCRM au anunţat că părăsesc partidul şi aderă la PSRM, transmite CURENTUL

„Ei au aderat la socialiști, pentru că împărtășim aceleași poziții politice. Pasul lor a fost impus de trădările conducerii PCRM. Din păcate pentru alte sute de mii de foști susținători ai PCRM, acel partid a renunțat la lupta împotriva oligarhiei și a trădat promisiunile electorale”, a scris Dodon pe o reţea de socializare.

Potrivit acestuia, din PCRM a rămas numai denumirea și liderul.

„A rămas forma. Iar conținutul e total diferit de ce a fost în 2001. Toată lumea înțelege astăzi acest fapt”, a adăugat liderul PSRM.

De asemenea, Igor Dodon a afirmat că este deschis către toți cei care doresc să adere la Partidul Socialiștilor.

„Vă promitem că vom rămîne consecvenți în plan politic și ideologic. Noi nu vom repeta greșelile comuniștilor și ne vom strădui să fim mult mai eficienți atunci cînd vom prelua guvernarea. Și o vom prelua la alegerile parlamentare care vin”, a conchis Igor Dodon.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților