[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon: Nu va fi nici o minune
30 Iulie

Tentativa de numire a Guvernului Streleţ vine într-o perioadă de criză profundă provocată de partidele de la guvernare. Declaraţia a fost făcută astăzi de liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, în cadrul şedinţei Parlamentului, transmite CURENTUL.

Politicianul a menţionat că, începînd cu 2009, nici un guvern nu şi-a dus mandatul pînă la sfîrşit.

„Încercaţi să convingeţi că acest guvern va fi mai bun. Nici voi nu credeţi că va fi mai bun. Nu văd acea sclipire în ochi pe care o aveaţi în 2009 cînd aţi creat AIE 1. Nu va fi nici o minune. Sunteţi repetenţi la toate capitolele. Această tentativa de numire a Guvernului vine într-o perioadă de criză profundă provocată de voi”, a declarat Dodon.

De asemenea, liderul PSRM a spus că, în ultimii ani au crescut datoriile externe datorate de Guvern, au scăzut investiţiile externe, a scăzut numărul de locuri de muncă, iar peste un milion de cetăţeni se află la limita sărăciei.

Potrivit politicianului, unica soluţie sunt alegerile parlamentare anticipate. „Vom lupta pentru interesele cetăţenilor, pentru o Moldovă fără oligarhi şi unionişti”, a conchis Igor Dodon.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților