[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iată ce va face Serafim Urechean cu două zile înainte de alegerile locale!
27 Mai

Candidatul pentru funcția de Primar General al mun. Chișinău din partea Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Serafim Urechean a anunțat astăzi, despre lansarea unei noi acțiuni – „Chișinăul întreabă – Urechean răspunde”, transmite CURENTUL.

Serafim Urechean a declarat că, inițiativa acestui proiect vine după ce la întîlnirile cu alegătorii consacrate zilei de 14 iunie, se adresează multe întrebări.

”Sunt foarte multe întrebări la care alegătorii vor să aibă răspunsuri, pentru garantarea unei vieți mai decente, a unui oraș mai curat, salubru. Tinerii din PLDM au venit cu propunerea și eu am susținut în totalitate ideea de a colecta întrebările stringente, vitale, de care depinde viitorul nostru comun, iar pe 12 iunie, în cadrul unui eveniment de amploare, într-o piață din centru capitalei vom răspunde la întrebările colectate”, a precizat Urechean.

În același context, Vasile Şaramet vicepreşedinte al Tineretul Liberal Democrat din Moldova (TLDM), a menționat că, PLDM vrea să aducă candidații mai aproape de oameni.

”În fiecare zi la aceste corturi instalate în toate regiunile capitalei vom avea reprezentanți ai partidului care vor da răspuns la toate solicitările cetățenilor. Am venit cu acest proiect ca cetățenii să vină cu ideea ce dezvoltare a municipiului, dar în același timp și să interacționeze cu candidații PLDM”, a subliniat el.

Totodată, Șaramet a afirmat că, la punctele de informare cetățenii vor avea posibilitatea în scris să adreseze întrebările care îi frămîntă,  dar și să afle care este viziunea PLDM asupra orașului.

”Vom avea și o campanie on-line, pe pagina web a PLDM și TLDM va fi o căsuță, în care cei interesați pot adresa întrebări, iar noi în cel mai scurt timp vom răspunde. La fel, la 12 iunie vom avea un eveniment public în cadrul căruia la cele mai populare întrebări vom da răspuns, iar celelalte, în scris pentru fiecare cetățean în parte care a adresat întrebarea”, a conchis Șaramet.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților