[ X ]
Iată ce va face președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, la Chişinău
5 Iunie

Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, va efectua o vizită oficială în Republica Moldova, în perioada 11-12 iunie 2014. Oficialul european va sosi la Aeroportul Internaţional Chişinău miercuri seara, 11 iunie, unde va fi întîmpinat de către Prim-ministrul Iurie Leancă, transmite CURENTUL.

Ulterior, pe 12 iunie, Jose Manuel Barroso va fi întîmpinat cu onoruri militare la Reşedinţa de Stat, unde va avea o întrevedere cu Prim-ministrul Iurie Leancă, după care cei doi oficiali vor semna un set de documente și vor susține o conferință de presă comună.

În cea de-a două zi a vizitei, Jose Manuel Barroso va participa şi la Conferința Investițională Republica Moldova – Uniunea Europeană.

De asemenea, Președintele Comisiei Europene va avea întrevederi cu Președintele Parlamentului, Igor Corman, și cu liderii fracțiunilor parlamentare. La final, Jose Manuel Barroso va avea o întrevedere cu Președintele Republici Moldova, Nicolae Timofti.

Curentul.md aminteşte că Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a mai efectuat o vizită în Republica Moldova, pe 29 noiembrie 2013.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților