[ X ]
[ X ]
[ X ]
Hadîrcă: Vă propunem o surpriză care ar putea să aibă un impact major asupra campaniei electorale
7 Noiembrie

Mai mulţi combatanți ai războiului de pe Nistru susţin Partidul Liberal Reformator (PLR). Despre aceasta a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PLR, Ion Hadîrcă, transmite CURENTUL.

Este o zi simbolică. Astăzi vrem să vă propunem o surpriză care ar putea să aibă un impact major pentru această campanie electorală. Dacă pleacă unul, vin zece în schimb, locuri pustii nu există. Ne aflăm la un pas din cele mai importante. Ei sînt elita generalităţii şi ofiţerimii din R. Moldova. Noi ne mîndrim cu ei. Ei vin să risipească ceaţa care este creată artificial în jurul partidului”, a declarat Ion Hadîrcă.

Potrivit ministrului Apărării, Valeriu Troenco, este vorba de Ion Costaş – primul ministru al Apărării al RM, primul ministru al Afacerilor Interne, generalul de brigadă Ion Gamurari, Mihai Tomacinschi – ex-şef al Statului Major a regimentului Scut, Gheorghe Slutu – ex-director-adjunct al Departamentului Instituţiilor Penitenciare şi alţi combatanţi ai războiului de pe Nistru.

Sîntem azi la o nouă încercare, în pofida faptului că avem o vîrstă bunicică. Ne jertfim încă o dată pentru a susţine un partid în care sperăm noi că nu greşim. Noi militarii, nu putem sta în momentele de răscruce cu mîinile în sîn şi să aşteptăm că va veni cineva să ne rezolve problemele”, a menţionat primul ministru al Apărării al RM, Ion Costaş.

CURENTUL.md aminteşte că zilele trecute, la Partidul Liberal Reformator au aderat mai mulţi oameni importanţi din domeniile de cultură. Totodată, ieri, ministrul Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu a părăsit Partidul Liberal Reformator, anunţînd că îşi va exercita mandatul pe propria răspundere.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților