[ X ]
[ X ]
[ X ]
Grigore Petrenco a preluat preşedinţia unui partid: Vom participa la alegerile locale!
10 Aprilie

Ex-deputatul comunist Grigore Petrenco a preluat preşedinţia Partidul politic „Casa Noastră – Moldova”. În cadrul unei conferinţe de presă, acesta a spus că formaţiunea pe care o conduce este o alternativă pentru forţele de stînga din Moldova, transmite CURENTUL.

Potrivit acestuia, în luna martie, anul curent, a avut loc Congresul partidului. „În formaţiune sunt multe feţe noi”, a spus Petrenco.

De asemenea, politicianul a chemat foştii colegi din PCRM să se alăture Partidului politic „Casa Noastră – Moldova”. „Situaţia s-a modificat radical. Cel mai mare partid de stînga s-a distrus. Conducerea PCRM şi-a trădat electoratul”, a adăugat Grigore Petrenco.

Acesta a spus că obiectivul partidului este accederea în viitorul Parlament. „Vom participa şi la alegerile locale şi suntem siguri că vom reuşi”, a conchis ex-deputatul.

CURENTUL.md precizează: Partidul politic „Casa Noastră – Moldova” a fost înregistrat la Ministerul Justiţiei pe data de 16 septembrie 2010.Formaţiunea a participat doar la alegerile locale generale din 2011, obţinînd 38 de mandate de consilier în consiliile orăşeneşti, municipal Comrat şi săteşti.

Adrian Platon

partidul lui petrenco

Inapoi la arhiva noutaților