[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ghimpu: Cetățenii trebuie să știe clar ce va fi după 30 noiembrie
20 Noiembrie

Conducerea Partidului Liberal din Moldova a susținut astăzi un briefing pentru presă în cadrul căruia a solicitat Partidului Liberal Democrat din Moldova și Partidului Democrat idn Moldova să spună clar cu cine vor face coaliție după alegerile din 30 noiembrie 2014, transmite CURENTUL.

Liderul PL, Mihai Ghimpu a spus că în societate se vorbește despre crearea unei coaliții largi cu participarea Partidului Comuniștilor din R. Moldova.

„Cetățenii trebuie să știe clar ce va fi după 30 noiembrie, ca să știe cum să voteze. Așa ei vor vota pentru Uniunea Europeană, dar urmare a unei coaliții largi votul lor se va duce pentru Uniunea Vamală”, a spus Mihai Ghimpu.

Prim-vicepreședintele PL, Dorin Chirtoacă a spus că ei așteaptă răspunsuri clare și nu evazive. „PL exclude orice coaliție cu PCRM sau alte partide de acest fel”, a precizat Chirtoacă.

Deputatul Valeriu Munteanu a precizat că liberalii solicită Președintelui Nicolae Timofti să spună clar dacă va încredința formarea unui Guvern și unei coaliții cu participarea PCRM.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților