[ X ]
[ X ]
[ X ]
(GALERIE FOTO) Surpriză de proporţii pentru Anatolie Golea, de ziua sa: Am fost șocat!
10 Iunie

Cunoscutul jurnalist Anatolie Golea își sărbătorește astăzi ziua de naștere. El împlinește frumoasa vârstă de 50 de ani, scrie SHOK.md.

Și-a început ziua în familie, apoi a mers la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, unde e președinte al Comisiei de examinare a tezelor de masterat și, fiind invitat, a mers la o conferință de presă, însă a avut parte de o surpriză de proporții… a ajuns la propria lansare de carte.

Solicitat de sursa citată, omagiatul a povestit cum a început ziua sa de naștere, dar și ce emoții i-a generat marea surpriză, realizată de finul său și a cei mai buni prieteni.

“Ziua mea a început la ora 7.00, primul cadou a venit de la fiica mea, Roxolana, și nu a dormit toată noaptea pentru a găti prăjituri. Când m-am trezit prăjiturile erau fierbinți și ceaiul pregătit, așa că am marcat alături de fiică și soție. La 8.00 deja eram la Facultate, acolo, de asemenea, am primit flori și felicitări. Am asistat la câteva prezentări de teză și am mers la conferință, unde am avut parte de surpriza surprizelor. Am fost uimit, șocat, surprins… nu găsesc cuvintele potrivite și suficiente pentru sentimentele generate de finul meu, Igor, și cei mai buni prieteni”, a povestit Anatolie Golea.

El a spus că, probabil, surprizele sunt mereu plăcute, iar astăzi chiar a avut parte de una așa: “Le sunt recunoscător pentru acest cadou deosebit. Aceasta e fericirea absolută: sănătate, familie unită și prieteni adevărați”.

Potrivit spuselor sale, cartea lansată de ziua sa este o culegere de comentarii în limba rusă publicate în revista Profit. “De mai bine de 10 ani am scris comentarii pentru Profit și nu le semnam niciodată, nimeni nu știa că eu le scriu, dar iată că a apărut o culegere. Îmi este și mie curios să citesc comentariile din ultimii 7 ani și să văd ce s-a schimbat între timp”, a menționat moderatorul TV.

Întrebat cum va continua sărbătoarea, omagiatul a spus că va continua activitatea de președinte al Comisiei la USM, iar seara va marca evenimentul printr-o cină restrânsă, unde este invitat bunul său prieten Dirk Schuebel, care se află la Chișinău pentru două zile.

La capitolul realizări și dorințe, Anatolie Golea a spus: “Familia asigură succesul și susținerea. Soția este realiză și împlinită, are propria afacere. Împreună avem doi copii: Roxolana, absolventa clasei a opta, Bogdan face masteratul în Budapesta. Nu îmi fac planuri și nu îmi propun să uimesc pe nimeni. Sper să îmi reușească tot ce am făcut și mai bine de acum în colo, fiind la 50 de ani, o vârstă, la care am înțeles de la prietenii mei, că există și viață după”.

Precizăm că, astăzi a fost lansată cartea “Слово не воробей”, semnată de Anatolie Golea. Culegerea este în limba rusă, are un tiraj de 500 exemplare și a fost realizată, cu ocazia împlinirii a 50 de ani, de către prietenii Alexandru Tănas, Boris Gămurari, Dumitru Vicol, Valeriu Stratan, Mircea Blajinu și Igor Volnițchi.

BOY_1600 BOY_1613  BOY_1622 BOY_1623 BOY_1626 BOY_1627 BOY_1629 BOY_1634 BOY_1636 BOY_1645 BOY_1670 BOY_1683 BOY_1687 BOY_1689 BOY_1726 BOY_1729 BOY_1732 BOY_1733

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților