[ X ]
[ X ]
[ X ]
(GALERIE FOTO) Surpriză de la Ilan Șor pentru orheieni
11 Iulie

Încă în campania electorală pentru primăria Orhei, Ilan Șor le-a promis locuitorilor sectorului Nistreana, din oraș, că le va construi un teren de minifotbal. Vineri seara terenul a fost deschis, transmite CURENTUL.

“La una din întâlnirile cu locuitorii sectorului Nistreana, oamenii mi-au spus că și-ar dori foarte mult un teren sportiv. Zona nu este dezvoltată, aici nu există niciun loc de agrement. Deaceea le-am promis că vom construi neapărat terenul de minifotbal”, a spus Ilan Șor.

La deschiderea obiectului sportiv s-a adunat întreg cartierul Nistreana, din Orhei. Oamenii, încântați de noul teren, l-au întâlnit cu pâine și sare pe Ilan Șor, deja în calitatea sa de primar al orașului. “Am vrut astfel să-i mulțumim d-lui Ilan Șor pentru că s-a ținut de promisiune”, spune unul din localnici. “Nistreana se află la periferia Orheiului și eram cumva uitați de autorități. Terenul ăsta e o mare bucurie pentru noi. Încă nu ne vine a crede că s-a făcut așa ceva pentru noi”, recunoaște un alt localnic.

Terenul sportiv are o suprafață de 10 250 m2, este dotat cu gazon sintetic de calitate germană și iluminare pentru timp de noapte. Terenul a fost amenajat în doar 3 săptămâni, de către o companie specializată. “Pe Ilan Șor îl cunoșteam, în primul rând, ca patron al echipei “Milsami”, știu că face mult pentru dezvoltarea fotbalului în Moldova. Ca fost fotbalist, susțin astfel de inițiative, deaceea am acceptat cu drag construcția acestui teren și ne-am străduit să-l facem cât mai repede”, a spus directorul companiei, Dumitru Ciumac.

După tăierea panglicii, noul teren a și fost “testat”, în primul meci, disputat dintre echipele locuitorilor sectorului Nistreana și cea formată din consilierii orașenești.

IMG_1219 IMG_1214 IMG_1217 IMG_1215 IMG_1212 IMG_1218 IMG_1216 IMG_1213 IMG_1211

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților