[ X ]
[ X ]
[ X ]
(GALERIE FOTO) Chiril Gaburici, aşa cum nu l-ai mai văzut vreodată!
6 Aprilie

Prim-ministrul Chiril Gaburici a participat sîmbăta trecută la manifestația dedicată sărbătorii profesionale a Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI – „Ziua salvatorului”. La eveniment au fost prezenți și oaspeți din România, transmite CURENTUL.

Chiril Gaburici a felicitat salvatorii și pompierii cu ocazia zilei profesionale și le-a mulțumit pentru efortul depus și vitejia cu care se supun riscului zilnic.

”Este o muncă nobilă, care cere asumarea unor riscuri și dedicație totală. Țin să le mulțumesc familiilor acestor eroi, care îi așteaptă în timpul turelor lungi sau în timpul intervențiilor. Vă mulțumesc pentru somnul nostru liniștit!”, a spus Premierul.

La rândul lor, angajații Serviciului Situații Excepționale au mulțumit Guvernului pentru susținerea și implicarea activă în modernizarea acestuia.

În cadrul evenimentului, Premierul a acordat mai multe diplome guvernamentale angajaților Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale. La final, a avut loc parada efectivului și prezentarea tehnicii din dotare a Serviciului Situații Excepționale.

Adrian Platon

img_8712 img_8786 img_8870 img_8897 img_8932 img_9307 img_9319

Inapoi la arhiva noutaților