[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fundația lui Renato Usatîi a alocat peste un milion de lei. Iată pentru ce!
29 August

Pe 28 august – în ziua Adormirii Maicii Domnului, în mai multe orașe și sate, la conducerea cărora se află reprezentanții „Partidului Nostru”, a fost sărbătorit hramul localității, transmite CURENTUL.

Conform tradiției, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a oferit cadouri fiecărei localități, unde primari sînt reprezentanții formațiunii sale. Prin intermediul Fundației „Renato Usatîi”, cîte o sută de mii de lei au primit satele: Răuțel, raionul Fălești, pentru reparația Casei de Cultură; Sturzovca, raionul Glodeni – pentru modernizarea stadionului sătesc; Nihoreni, raionul Rîșcani – pentru reparația sălii sportive; și Cișmichioi, raionul Vulcănești – pentru amenajare.

Localitatea Lebedenco din raionul Cahul a primit în dar un teren de joacă pentru copii, iar localitatea Antonești, raionul Cantemir – a primit un cadou de 70 de mii de lei pentru apeduct.

Drochia a primit pentru amenajare suma de 200 de mii de lei, precum și a beneficiat de organizarea unui concert grandios cu participarea starurilor estradei moldovenești, care a adunat mii de locuitori. În total, Fundația „Renato Usatîi” a oferit în această zi cadouri în valoare de peste 1 milion de lei.

„Locuitorii satelor și orașelor noastre sînt primitori și ospitalieri. A cîta oară mă conving că principala bogăție a Moldovei sînt cetățenii ei”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa de Facebook într-o postare de totalizare a vizitelor.

 

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților