[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Momente de neuitat pentru copii din partea liberalilor din sectorul Rîșcani
1 Iunie

Copii din sectorul Rîșcani au avut parte de o sărbătoare deosebită grație organizației Partidului Liberal din acest sector, transmite CURENTUL.

Liberalii au organizat de 1 iunie o  petrecere de zile mari în parcul Feciorii Patriei. Copiii au avut parte de face-painting, baloane, clovni, personaje de poveste, tobogane, vată dulce, înghețată, dar și multe alte surprize. Invitații evenimentului au fost: Maria Stoianov, Maria Țărnă, Cebotari Angela, Andrei Rău, Reva Alexandru.

„1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Aceasta zi este o ocazie pentru a sărbători alături de familie”, spune Iurie Dârda, deputat, președinte al organizației teritoriale PL din sectorul Rîșcani.

Dîrda a menţionat că, organizația teritorială a PL din sectorul Rîșcani şi-a propus să le ofere copilașilor o adevărată sărbătoare.

„Timp de câteva ore am creat o adevărată sărbătoare pentru copilași și părinții lor, oferindu-le diferite distracții:muzică live, jocuri distractive din partea Clovnului Bibilică, tobogane,trambuline, înghețată, vată de zahăr, jucării, baloane…și multă, multă voie bună… Copiii merită tot ce este mai frumos, în primul rând atenția noastră. De aceea avem o satisfacție deosebită văzând astăzi părinții sărbătorind alături de cei mici. Vă mulțumim pentru încredere. Este meritul dumneavoastră”, a conchis Iurie Dârda.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților