[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Iată cum a decurs prima zi a Expresului Partidului Democrat
15 Octombrie

Expresul Partidului Democrat a pornit din nou în satele şi oraşele din Republica Moldova. Trei echipe ale Partidului Democrat s-au urcat la bordul a trei autocare, care au plecat ieri spre nordul, centrul și sudul țării, transmite CURENTUL.

Primele destinații ale celor trei echipe care au pornit cu Expresul Partidului Democrat vor fi Briceni, Șoldănești și Cahul.

“PDM este partidul care se consultă cu oamenii și vom ține cont de  părerea lor atunci când vom elabora politicile ce țin de soluționarea principalelor probleme pe care le au ei, familiile lor, localitățile lor”, a declarat înainte de plecare președintele Parlamentului, Igor Corman.

Prima destinaţie a fost oraşul Briceni. Aici, democrații le-au oferit oamenilor informații despre măsurile concrete pe care partidul le propune pentru creșterea nivelului de trai pentru fiecare familie, dar și au solicitat părerea lor despre măsurile propuse de ei pentru dezvoltarea țării.

O altă echipă a PD a mers în oraşul Şoldăneşti. Localnicii au spus că își doresc o viață mai bună, aici, acasă, în Moldova, iar de la partide politice așteaptă acțiuni concrete de susținere a satelor și orașelor.  ”Vrem să vedem că suntem susținuți de către guvernare. Considerăm că în capul mesei trebuie puse problemele oamenilor. Avem nevoie de locuri de muncă bine plătite, condiții de trai decente aici în Moldova”, a spus un locuitor din Șoldănești.

Cea de-a treia echipă s-a oprit în oraşul Cahul. Locuitorii adunați în număr mare în piața centrală a orașului, le-au transmis liderilor democraţi că „oamenii de la Cahul doresc o nouă Moldovă în care oamenii să se simtă protejați de către stat”.

„Venim cu o echipă de oameni profesioniști, care își cunosc meseria și știu cum să soluționeze gravele probleme cu care se confruntă oamenii. Este extrem de important să asigurăm o continuitate a proiectelor demarate, astfel ca oamenii să resimtă pe deplin efectul celor realizate”, a spus vicepreşedintele PDM, Valentina Stratan.

CURENTUL.md precizează: În următoarele luni,  echipe compuse din experți din diverse domenii, divizate în echipe pe regiuni, vor merge în sate și orașe.

Adrian Platon

small_10516825_997135086978709_7749169630676472938_n small_10659190_997129910312560_5953940536378696939_n small_img_4972_2 small_soldanesti1

Inapoi la arhiva noutaților