[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Iată cu ce personalități seamănă membri Guvernului Gaburici!
26 Februarie

Cunoscuta publicație „Komsomolskaya Pravda v Moldove” a realizat un exercițiu interesant prin care a încercat să afle cu ce personalități seamănă membrii Guvernului Gaburici. Exercițiul a fost realizat cu ajutorul unei programe cunoscute pe Internet, care,  prin intermediul unei încărcări de fotografie, permit să depistezi cu ce personalitate seamănă o persoană sau alta.

Prim-ministrul, Chiril Gaburici – actorul Rowan Atkinson („Mr. Bean”)

Chiril Gaburici ar semănă 67% cu actorul Rowan Atkinson. Publicaţia crede că deciziile nestandarte ale lui Mr. Bean preluate de noul Premier ar putea ajuta R. Moldova să iasă din criza economică.

Viceprim-ministrul, ministrul Economiei, Stephane Bride – portarul Iker Casillas

Stephane Bride – portalul echipei „Real” (Madrid) Iker Casillas – 47%. Se spune că un portar bun este deja jumătate de echipă și asigură drumul spre victorie, iar un ministru competent al economiei este speranța că țara va ieși mai repede din criză.

Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Victor Osipov – Prim-ministrul Federației Ruse, Dmitri Medvedev

Victor Osipov – Dmitri Medvedev – 53%. Ambii se aseamănă datorită abilității de a lucra în tandem, a fi parte din echipa. Publicaţia crede că de asta și are nevoie un vicepremier care supraveghează problema transnistreană.

Viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman – politicianul francez Marine Le Pen

Natalia Gherman – Marine Le Pen – 44%. Ambele au mers pe urmele taților și au decis să facă politică. Cei drept, Marine Le Pen mizează pe retragerea Franței din Uniunea Europeană, iar Natalia Gherman, dimpotrivă, visează ca R. Moldova, cît mai curînd posibil să ajungă în UE.

Ministrul Finanțelor, Anatol Arapu – umoristul rus, Vladimir Vinokur

Anatol Arapu – Vladimir Vinokur – 62%. Se spune că cel ce se ocupă de finanțe, mai ales într-o țară în care mereu acestea nu sînt suficiente, trebuie cel puțin ocazional să trateze totul cu umor.

Ministrul Justiției, Vladimir Grosu – economistul Dominique Strauss-Kahn

Vladimir Grosu – Dominique Strauss-Kahn – 41%. Economistul francez a fost implicat în multe scandaluri, iar în final a devenit specialist în Codul Penal. Astfel, ambii cunosc aproape totul despre legi.

Ministrul de Interne, Oleg Balan – Secretarului de stat al Uniunii statale Rusia-Belarus, Pavel Borodin

Oleg Balan –  Pavel Borodin – 66%. Tema infracțiunilor internaționale apare des pe ordinea de zi a Federației Ruse și a Republicii Belarusi. Astfel, Borodin ar avea multe de spus noului ministru de Interne din RM.

Ministrul Apărării, Viorel Cibotaru – actorul și regizorul, Nikita Mihalkov

Viorel Cibotaru – Nikita Mihalkov – 42%. Ambii se aseamănă la caracter, au același umor debordant și grija aproape părintească față de subalterni.

Ministrul Educației, Maia Sandu – cunoscuta pictoriță, Frida Kahlo

Maia Sandu – Frida Kahlo – 28%. Ambele au personalități foarte pronunțate.

Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ruxanda Glavan – procurorul Crimeei, Natalia Poklonskaya

Ruxanda Glavan – Natalia Poklonskaya – 72%. În R. Moldova, Glavan este responsabilă pentru protecția familiei, iar în Crimeea, Poklonskaya – de protecţia cetățenilor de rînd.

Ministrul Dezvoltării Regionale și Construcției, Vasile Bîtcă – fotbalistul Mesut Ozil

Vasile Bîtcă – Mesut Ozil – 72%. Să conduci un astfel de Minister nu e ușor: în această poziție să stai în spate nu reușești, căci rezultatul muncii este imediat vizibil. Aşa e și în cazul fotbalistului – el se manifestă bine în atac, deși e mijlocaș şi a marcat de multe ori goluri importante pentru echipa sa.

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Ion Sula – tenismanul Roger Federer

Ion Sula – Roger Federer – 39%. Se aseamănă prin aceea că de multe ori trebuie să-și asume responsabilitatea de unii singuri, iar asta îi unește.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari – actorul Tobey Maguire

Vasile Botnari – Tobey Maguirear – 45%. Aşa cum personajul actorului (Omul Păianjen) ajuta oraşul să scape de probleme, aşa şi ministrul ar putea scăpa ţara de probleme. Cel puţin, de cele legate de drumuri.

Ministrul Culturii, Monica Babuc – ex-Secretarul de Stat SUA, Condoleezza Rice

Monica Babuc – Condoleezza Rice – 27%. Rice de mică era pasionată de pian, și, în plus, este membru al Academiei Americane de Arte și Științe. Astfel, ar avea despre ce discuta cu Monica Babuc.

Ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Pavel Filip – actorul Viktor Sukhorukov

Pavel Filip – Viktor Sukhorukov – 64%. La prima vedere, s-ar părea că au similitudini doar la exterior, însă se mai aseamănă și prin faptul că ambii sînt modești în viața de zi cu zi.

Ministrul Tineretului și Sportului, Serghei Afanasenco – Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko

Serghei Afanasenco – Petro Poroșenko – 55%. Ambii au ajuns în situații dificile. Iar dacă Afanasenco a ieșit de fiecare dată cu onoare, atunci Poroșenko are ce învăţa de la el.

Ministrul Mediului, Sergiu Palihovici – actorul american, Robin Williams

Sergiu Palihovici – Robin Williams – 39%. Actorul s-a filmat în multe filme despre sensul vieții. Astfel, tema ecologiei și mediului nu întîmplător i-a unit.

Ministrul Sănătății, Mircea Buga – actor umoristic, Yuri Stytskovsky

Mircea Buga – Yuri Stytskovsky  – 32%. Ambii joacă aceleași roluri, numai că Buga salvează viața oamenilor, iar Yuri Stytskovsky  salva viețile pasagerilor la TV.

Inapoi la arhiva noutaților