[ X ]
[ X ]
[ X ]
FOTO// Demonstrație de la Marcel Darie. Așa Chișinăul poate fi eliberat de gheretele neautorizate
10 Iunie

Candidatul la funcția de primar general al mun. Chișinău și la funcția de consilier în CMC din partea Partidului Legii și Dreptății (PLD), Marcel Darie a demolat astăzi o gheretă neautorizată din sectorul Telecentru al capitalei.

Marcel Darie a declarat că, e un om care se ține de cuvînt și al acțiunilor concrete.
”Cum am promis, am venit să demolez o gheretă neautorizată,  în care trăiesc boschetari, care consumă băuturi alcoolice, iar din punct de vedere arhitectural arată pur și simplu oribil”, a precizat el.

Marcel Darie a precizat că la Asociația Pro Chișinău, pe care o conduce, au parvenit maimulte plîngeri de la locatarii din regiune, care spun că, s-au adresat de nenumărate ori la primărie,dar ghereta așa și nu a fost demolată.

Totodată, candidatul a explicat care este procedura de demolare a gheretei, ca să nu creadă cetățenii că o face ilegal.

”În cazul unei construcții neautorizate sau gherete, primarul sau pretorul, prin dispoziție, dă indicații serviciilor specializate ale primărie, care trebuie să demoleze și să depoziteze construcțiile sau gheretele neautorizate. Încă o dată am demonstrat  că Primăria este incompetentă, coruptă și nu are grijă de aspectul  Chișinăului ”, a explicat Darie.

Darie  și susținătorii săi, înarmați cu instrumente și cu suportul unui evacuator specializat au demolat ghereta din sectorul Telecentru.

”Așa cum am demolat această gheretă, așa voi face ordine în toată capitala. Noi, locuitorii Chișinăului, merităm să trăim într-un oraș curat, cu o arhitectură modernă”, a precizat el.

Andriana Cheptine

darie8 darie7 darie11 darie9 darie2 darie3

Inapoi la arhiva noutaților