[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Campania “EU Votez Pro-Europeni!” a ajuns în raionul Criuleni
17 Noiembrie

Asociația Convergențe Europene (ACE) și AC Pro-Basarabia și Bucovina (ACPBB) au adus campania “EU Votez Pro-Europeni!” (www.euvotez.eu) în satele Slobozia-Dușca și Hrușova din raionul Criuleni, precum și în Piața Centrală din Chișinău, la 14-15 noiembrie 2014, transmite CURENTUL.

Voluntarii din cadrul campaniei au discutat cu cetățenii, le-au distribuit materiale ce conțin informații despre avantajele integrării europene și le-au înmânat mai multe articole promoționale.

Cei mai mulți dintre beneficiarii campaniei s-au arătat interesați de mesajul campaniei și deschiși de a promova ei înșiși direcția europeană a R.Moldova, prin participarea la votul din 30 noiembrie.

ACE și ACPBB susțin că importanța alegerilor din acest an este una covârșitoare, iar deznodământul acestora va comporta, din nou, aceleași semnificații geopolitice, civilizaționale și valorice. Potrivit lor, rezultatul scrutinului depinde într-o mare măsură de cetățenii cu drept de vot care-și vor stabili preferințele electorale către finalul campaniei și care vor defini majoritatea parlamentară. Totodată, echipa ACE lansează un apel către toți susținătorii parcursului european al Republicii Moldova, prin care îi invită să se alăture campaniei EU VOTEZ PRO-EUROPENI!, prin promovarea logo-urilor și a banner-elor de pe site-ul www.euvotez.eu.

Adrian Platon

29 12 13 16 18 211

Inapoi la arhiva noutaților