[ X ]
[ X ]
[ X ]
FOP va prezenta un sondaj socio-politic, realizat la comanda Curentul.md
25 Iunie

Portalul Curentul.md, în baza unui parteneriat cu Fondul Opiniei Publice (FOP), a comandat o cercetare socio-politică respectivei companii. Rezultatele acestui studiu vor fi prezentate luni, 27 iunie 2016.

Solicitat de reporterul nostru, Adrian Platon, redactor-şef al portalului de ştiri Curentul.md, a explicat care au fost motivele pentru care a fost comandat acest sondaj.

„Alegerile prezidenţiale se apropie. Avem deja clar stabilite regulile de joc şi, evident, pentru toată opinia publică este interesant care sînt preferinţele alegătorilor. În scurt timp intrăm în aşa-numita vacanţă politică de vară, cînd nu se face cercetări sociologice, iar terminarea vacanţei politice va coincide, de facto, cu începutul campaniei electorale, cînd sondaje nu se fac sau, dacă se fac, lumea nu prea crede în rezultatele lor. De aceea, am comandat acest sondaj anume acum”, a declarat Adrian Platon.

Precizăm că, rezultatele sondajului vor fi prezentate în cadrul unei conferinţe de presă, care va avea loc la Agenţia de presă Infotag, luni, 27 iunie 2016, cu începere de la ora 11:00.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților