[ X ]
[ X ]
[ X ]
Filat: Sînt forţe care şi-ar dori ca Moldova să abandoneze calea europeană
8 Octombrie

Interesul extern față de alegerile din Republica Moldova este unul foarte mare. O declaraţie în acest sens a făcut liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, în cadrul unui interviu pentru tribuna.md.

„De aceste alegeri depinde calea pe care va merge mai departe Republica Moldova. Noi ne dorim continuarea cursului de democratizare și integrare europeană pe care l-am început în 2009 și care este unicul firesc și de viitor pentru țara noastră. În acest sens avem și determinarea, dar și forța necesară pentru a merge mai departe”, a menţionat Filat.

Totodată, politicianul susţine că sînt și forțe, inclusiv din exterior, care și-ar dori ca Moldova să abandoneze calea europeană

„Forțele respective și-au găsit aliați sau, mai bine zis, instrumente în Republica Moldova și fac tot posibilul pentru a-și atinge scopul. Comportamentul acestor cetățeni ai Republicii Moldova, cel puțin pentru mine, este unul neclar, or ei acționează în detrimentul intereselor cetățenilor și al țării”, a conchis preşedintele PLDM, Vlad Filat.

Kristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților