[ X ]
[ X ]
[ X ]
Experţi: Peisajul politic al R. Moldova va suferi corecții serioase în 2015
24 Decembrie

În anul 2015, după alegerile parlamentare din 30 noiembrie curent, peisajul politic al Republicii Moldova, caracteristic anului 2014, va suferi corecții serioase. De această părere sunt experţii care au participat la elaborarea TOP 50 cei mai influenţi politicieni din Republica Moldova în anul 2014, realizat de Institutul de Analiză şi Consultanță Politică „POLITICON”, transmite CURENTUL.

„Mulți din cei prezenți în TOP 50 în anul 2014 se vor regăsi în el și în continuare, însă unii din cei care au făcut „istorie” politică în ultimii ani vor decădea din prim-planul politicii moldovenești. Prevedem acest destin pentru aproape foștii miniștri Efrim și Recean; „eminența cenușie” a comuniștilor Tkaciuk, președintele Antimafiei Mocanu etc”, menţionează experţii.

Potrivit acestora, locul celor dispăruți din TOP 50 va fi suplimentat organic și firesc de alți politicieni (identificați de experți), „care alături de „tradiționalii” topului, vor determina pulsul vieții politice din Republica Moldova în următorii ani”.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților