[ X ]
[ X ]
[ X ]
(EXCLUSIV) Iată cînd Eugen Baleca va fi numit oficial în funcția de director general al Î.S. „Calea Ferată din Moldova”!
14 Ianuarie

Noul director general al Î.S. „Calea Ferată din Moldova” (CFM) ar putea fi numit în funcţie imediat după constituirea noului Guvern. Despre asta a declarat în exclusivitate pentru CURENTUL, Vasile Răileanu, Preşedintele Consiliului de Administraţie al CFM.

Amintim că, în luna august anul trecut, ex-directorul „Franzeluţa”, Eugen Baleca a fost singurul candidat care a trecut cu brio toate probele, astfel cîştigînd concursul.

„Domnul Baleca a trecut toate probele şi a fost propus Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor de Consiliul de Administraţie al CFM pentru a fi numit prin Ordin”, a declarat sursa.

Potrivit lui Răileanu, ministrul Vasile Botnari examinează pînă în prezent această posibilitate.

„Candidatura sa nu a fost refuzată. Despre un nou concurs actualmente nu se pune problema. Asta va urma doar în cazul în care domnul Botnari va refuza candidatura. Eu cred că se va decide totul după formarea noului Guvern”, a conchis Valeriu Răileanu.

CURENTUL.md precizează: Întreprinderea a rămas fără director după demiterea lui Andrei Domaşcan, în luna februarie 2014. În prezent, interimatul funcţiei este asigurat de către vicedirectorul general al CFM, Serghei Tomşa.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților