[ X ]
[ X ]
[ X ]
EXCLUSIV! Dosarul Școlii de Hipism: Bumacov a achitat amenda și i-a oferit lui Andronic un nou post de lucru. Detalii!
29 Ianuarie

Mihail Andronic, care a fost restabilit de instanţa de judecată în funcţia de director al Şcolii Republicane de Hipism, a fost numit ieri într-o nouă funcţie. Declaraţia a fost făcută pentru CURENTUL de către ministrul în exerciţiu al Agriculturii şi Industriei Alimentare, Vasile Bumacov.

Potrivit sursei, Andronic nu a revenit în funcţia de director al Şcolii Republicane de Hipism din cauza că nu era acceptat de angajaţii şcolii.

„Am achitat amenda pentru a nu fi pornit un dosar penal. Chiar azi (n.r. – 28 ianuarie 2015) am semnat ordinul de angajare a domnului Andronic la Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie şi Medicină Veterinară”, a declarat Bumacov.

CURENTUL.md precizează: Ex-directorul Şcolii Republicane de Hipism a fost demis din funcţie în 2013. Ulterior, acesta a atacat MAIA în judecată, iar la începutul anului 2015 a obţinut cîştig de cauză, ministrul Vasile Bumacov fiind obligat să achite o amendă în valoare de 4000 de lei şi să-l restabilească în funcţie.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților