[ X ]
EXCLUSIV! CSM, gata să dea răspuns la scrisoarea Maiei Sandu. Află cînd și unde!
16 Februarie

Scrisoarea deschisă a ministrului în exerciţiu al Educaţiei, Maia Sandu, adresată Consiliului Superior al Magistraturii, privind unele hotărîri emise de către instanţele judecătoreşti, va fi examinată la şedinţa de mîine a CSM. Informaţia a fost oferită în exclusivitate pentru CURENTUL de către Elena Gligor, inspector-judecător principal în cadrul Direcţiei Inspecţie Judiciară.

“Este raport. Mîine scrisoarea va fi examinată în cadrul şedinţei Consiliului Superior al Magistraturii. Şedinţa este publică”, a declarant Gligor.

CURENTUL.md aminteşte că în cadrul şedinţei din 30 decembrie 2014, s-a examinat scrisoarea deschisă a ministrului educaţiei, Maia Sandu, adresată Consiliului Superior al Magistraturii, privind unele hotărîri emise de către instanţele judecătoreşti, care a fost publicată în mass-media. La şedinţa Consiliului s-a prezentat ministrul educaţiei, susţinînd cele invocate în această scrisoare. În rezultatul examinării, Consiliul Superior al Magistraturii a decis amînarea examinării scrisorii respective pînă la verificarea circumstanţelor expuse în scrisoare de către Inspecţia judiciară.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților