[ X ]
[ X ]
[ X ]
EXCLUSIV! Ce planuri de viitor are ex-deputatul comunist, Mihail Barbulat!
27 Ianuarie

Fostul deputat comunist, Mihail Barbulat are planuri mari pentru viitor, chiar dacă nu mai este ales al poporului, statut ce i-a expirat la 29 decembrie 2014, informează CURENTUL.

Solicitat de reporterul nostru,  Mihail Barbulat, a spus că,  pe parcursul activității sale în calitate de deputat a acționat conform intereselor stabilite de Partidul Comuniștilor din R. Moldova.

,,Pe parcursul mandatului meu de deputat, care de altfel a fost unul destul de scurt, m-am conformat regulilor de joc stabilite de echipa din care am făcut parte. După expirarea mandatului am revenit la vechea mea funcție de șef al direcției relații externe a Academiei de Științe a Moldovei”, a declarat Mihail Barbulat.

Ținând cont de faptul că funcția de deputat necesită mult implicare a lăsat unele lucruri deoparte, la care anul acesta își dorește să revină.

,,Cât despre planuri, pot sa vă spun ca-s multe și mărețe. Le-am aranjat și într-o ordine. Primul pe lista e să-mi duc la bun sfârșit teza de doctor în relații internaționale pe care din cauza deputăției am cam pus-o pe raft”, a adăugat Mihail Barbulat.

CURENTUL.md precizează: Mihail Barbulat a devenit deputat în Parlamentul RM, la 7 octombrie 2013.

Natalia Moraru

Inapoi la arhiva noutaților