[ X ]
[ X ]
[ X ]
Europarlamentarul Fulvio Martusciello dezamăgit că Ilan Şor nu va vizita Parlamentul European!
10 August

Europarlamentarul Fulvio Martusciello, membru al Partidului Popular European s-a arătat extrem de indignat privind răspunsul negativ al instanţelor de judecată cu referire la vizita la Bruxelles a liderului politic, Primarul de Orhei, Ilan Şor, informează CURENTUL.

Deputatul şi-a exprimat dezamăgirea printr-un mesaj postat pe pagina sa oficială, în care menţionează următoarele:„Sunt extrem de trist și dezamăgit de situația creată în jurul lui Ilan Şor – președintele Partidului politic „Şor” și Primarul orașului Orhei! Mai mult decât atât, sunt extrem de indignat să primesc știrile și răspunsul oficial din Moldova precum că, Ilan Şor nu poate să viziteze Bruxellesul la invitația mea, deoarece avocații săi nu au primit răspunsul pozitiv cu privire la acest aspect din partea instanţei de judecată”.

Totodată, deputatul European, Fulvio Martusciello, face referire la faptul că această decizie incorectă a instanţelor de judecată din Republica Moldova nu se încadrează în normele democratice europene şi împiedică în mod vehement activitatea liderului politic şi a întregului partid.“Acest lucru împiedică liderul și întregul partid politic de la modul normal al activității, dezvoltării și nu poate fi considerat o normă democratică”, a menţionat Europarlamentarul, Fulvio Martusciello.

Mai mult, în mesajul adresat, deputatul European intenţionează să viziteze foarte curând, personal, Republica Moldova, pentru a avea o discuţie detaliată cu liderul politic, Primarul de Orhei, Ilan ŞOR, privind constrângerile la care este supus şi limitarea în acţiuni a Preşedintelui Partidului „ŞOR”.

“Planific să vizitez Moldova și personal pe Ilan Şor foarte curând! Trebuie să înțelegem ce se întâmplă acolo”, a menţiona Europarlamentarul.

Amintim că, Ilan ŞOR a fost invitat de deputaţii europeni în perioada 10 – 13 iulie curent, pentru a efectua o vizită de lucru la Parlamentul European la Bruxelles, în cadrul căreia urmau a fi discutate aspecte cu referire la cazul său, dar și activitățile promovate în calitate de lider politic, situația politică din țara noastră, precum și alte subiecte de colaborare europeană.

2017-08-10_13-46-14

Inapoi la arhiva noutaților