[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Este un caz excepţional!” Iată ce a găsit Reşetnicov în sala de şedinţe a Parlamentului!
14 Februarie
Foto: facebook.com

Deputatul comunist Artur Reşetnicov a descoperit un microfon montat cu scotch pe o coloană de lînga sectorul opoziţiei din sala de şedinţe a Parlamentului. Imediat după ce deputaţii au revenit din pauză, parlamentarul a prezentat microfonul plenului Parlamentului, transmite CURENTUL.

Reşetnicov s-a arătat foarte nemulţumit de această „descoperire”. „Este un caz excepţional. În această sală, în sectorul opoziţiei pe o coloană a fost descoperit un dispozitiv care transmitea online toate convorbirile opoziţiei”, a menţionat deputatul.

Speaker-ul Parlamentului, însă, a avut o explicaţie.

„Rupeţi cămaşa de două zile ca presa să aibă acces în sala de şedinţe. Eu împreună cu Chiril Lucinschi am avut discuţii cu reprezentanţii mass-media, care au solicitat să fie sporită sonorizarea. Un microfon a fost instalat ca ei să audă mai bine ce se întîmplă în această sală”, a punctat Igor Corman.

În cele din urmă, deputaţii comunişti au propus ca astfel de microfoane să fie instalate nu doar în sectorul opoziţie, dar şi în cele ale altor fracţiuni parlamentare.

Adrian Platon

microfon

Inapoi la arhiva noutaților