[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorin Chirtoacă: Sperăm că lucrările de restaurare se vor încheia până la hramul orașului
6 Septembrie

Primarul general al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a efectuat o inspecție pe șantierul din Parcul „Valea Morilor”, pentru a vedea la ce etapă se află lucrările de reconstrucție a scării din acest parc, transmite CURENTUL.

Primarul speră că lucrările se vor termina până la hramul orașului și în acea zi va fi și inaugurarea.

„Mai avem de văzut aici câteva obiective – plaja și aleea pentru bicicliști. Putem vedea că scara deja se află spre finalizare. Sperăm că lucrările de restaurare se vor încheia până la hramul orașului și inaugurarea se va face de ziua orașului. În cazul în care sunt obiecții sau unele propuneri, rugăm să ne fie transmise. Dacă sunt idei pentru ziua inaugurării, la fel, rugăm să ne comunicați. După cum vedeți, scara devine o bijuterie de atracție a Moldovei, dar și a turiștilor. Este o mândrie ceea ce facem aici. Mulți au spus că vor face fapte de eroism, dar vedem cine, de fapt, le face” – a spus Dorin Chirtoacă.

Primarul spune că pentru reconstrucția scării au fost valorificate 13 milioane de lei și se preconizează să se ajungă la 15 milioane, în cazul în care apar lucrări neprevăzute. Celelalte lucrări din Parcul „Valea Morilor” se fac din alte surse bugetare.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților