[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorin Chirtoacă nu va reuşi să implementeze acest proiect nici în următorul mandat
24 Iunie
Nici următorul mandat nu va fi suficient pentru a implementa acest proiect. Această declarație a fost făcută de candidatul la funcția de primar general al mun. Chișinău din partea PL, Dorin Chirtoacă, referindu-se la soluțiile în domeniul infrastructurii de apă și canalizare, expuse în cadrul unei conferințe de presă, transmite CURENTUL.
El a vorbit despre proiectul din domeniul infrastructurii de apă și canalizare ce implicămai multe acțiuni: reabilitarea stației de pompare a apei de la Nistru; reabilitarea magistralei Vadul lui Vodă – Chișinău; repararea stației de curățare a apei de la Rîșcani; modernizarea a 200 km apeducte; modernizarea rezervoarelor a treizeci de rezervoare și renovarea completă a stației de epurare din Chișinău.
Dorin Chirtoacă a precizat că durata de implementare a proiectului este de 10 ani. “Nici următorul mandat nu av fi suficient pentru a implementa acest proiect pentru că implementarea lui se va desfășura în decurs de două mandate jumătate”, a explicat el.
Liberalul a mai spus că finanțarea este aprobată, iar compania de finanțare – selectată. “Mun. Chișinău va fi aprovizionat cu apă de calitate încă în următorii 100 de ani. Nu mai lucrăm pentru trecut, nici prezent, lucrăm pentru viitor, pentru servicii de calitate, apă de calitate la standarde europene”, a subliniat candidatul PL.
Cristina Gurez
Inapoi la arhiva noutaților