[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorin Chirtoacă: Ceea ce ați auzit astăzi nu sunt decît povești pentru a face spectacol
14 Mai

Primarul General al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă a calificat incidentul de astăzi din cadrului ședinței Consiliului Municipal Chișinău (CMC), drept povești pentru a face spectacol. Declarația a fost făcută de edil, după ședință, transmite CURENTUL.

Dorin Chirtoacă a declarat că, nu este nici la prima ședință a CMC și nici la ultima, cu siguranță.

”Ceea ce ați auzit astăzi de la unii și de la alții nu sunt decît povești pentru a face spectacol. Niciodată nu a fost să fie votată toată ordinea de zi, au fost ordini de zi și mai mari și cu mai multe proiecte. Poate fi luată fiecare pagină și văzută despre ce este vorba, este vorba despre oameni simpli, obișnuiți și despre agenții economici și mai mici și mai mari care își cer drepturile de la Primărie, acestea sunt atribuțiile de serviciu”, a precizat el.

Totodată, edilul a menționat că, dacă este vreun proiect ilegal atunci să fie contestat apoi în judecată.

”Oricum nu vor fi votate toate proiectele, aici sunt proiecte care au fost puse pe ordinea de zi de 10 ori pe parcursul a cîtorva ani la rînd, însă din careva motive nu au acumulat numărul de voturi. De aceea toți care fac acuzații, mai bine să nu-și ia păcate pe suflet, să vină și sa vadă despre ce este vorba concret. La urma urmei care e problema, dacă cineva nu-i de acord în viitorul consiliu, dacă așa luptă pentru dreptate și dacă sunt siguri că cîștigă alegerile, după alegeri vin și abrogă tot ce votăm noi astăzi”, a subliniat primarul.

Dorin Chirtoacă a afirmat că, nu este dușman pentru sine. ”Oare chiar atît de puțină minte aș avea  eu ca să-mi pun în pericol propria candidatură la alegerile primarului și a  consilierilor, punînd pe ordinea de zi prostii și lucruri ilegale”, a conchis edilul.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților