[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorin Chirtoacă a făcut bilanţul anului 2014. Iată succesele şi nereuşitele!
31 Decembrie

În anul 2014, municipiul Chişinău a mai făcut cîţiva paşi pentru a deveni un oraş european. Declaraţia a fost făcut astăzi de primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, care a prezentat bilanţul anului 2014, transmite CURENTUL.

Potrivit primarului, în anul curent s-a reuşit reabilitarea mai multor străzi din capitală: Alecu Russo, Meşterul Manole, Bogdan Voievod. De asemenea, la capitolul realizări edilul capitalei a mai enumerat: iluminatul public spre Aeroport; asamblarea a 20 de troleibuze; strada pietonală, 60 de locuri de joacă pentru copii, monumentul fostului primar Carol Schmidt.

„În anul 2014, municipiul Chişinău a mai făcut cîţiva paşi pentru a deveni un oraş cu adevărat european din toate punctele de vedere. Municipiul şi-a păstrat echilibrul. S-a reuşit continuarea dezvoltării proiectelor de infrastructură”, a declarat Chirtoacă.

Totodată, acesta a numit şi cîteva insuccese din anul 2014. Potrivit primarului nu s-a reuşit rezolvarea problemei cu mansardele, comerţul stradal neautorizat, construcţiile ilegale şi lupta cu corupţia.

„Numai cine nu munceşte nu greşeşte. În anul viitor vom continua proiectele de infrastructură – reabilitarea străzilor Ştefan cel Mare, Vasile Alecsandri şi Constantin Negruzii, modernizarea parcului de autobuze, asamblarea troleibuzelor.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților