[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Vlad Plahotniuc şi-a făcut publică declaraţia de avere pentru 2014
2 Martie

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat (PD), deputatul Vlad Plahotniuc şi-a făcut publică declaraţie de avere pentru anul 2014. Documentul a fost plasat recent pe pagina web a Parlamentului R. Moldova, transmite CURENTUL.

Potrivit documentului, acesta a obţinut circa 34 de milioane de lei beneficii din cota de participare în cadrul întreprinderii „Prime Management”. De asemenea, Plahotniuc a obţinut 430 mii de lei din vînzarea automobilelor.

Politicianul deţine un apartament în municipiul Chişinău a căruia valoare cadastrală depăşeşte 1,5 milioane de lei. De asemenea, acesta mai are în proprietate două garaje în valoare totală de 100 mii de lei.

La capitolul bunuri mobile, prim-vicepreşedintele PD a indicat trei automobile, două dintre care au fost procurate pe 7 august, anul trecut. Valoarea totală a celor trei maşini este de circa 3 milioane de lei.

De asemenea, Plahotniuc deţine şi mai multe conturi în bancă în lei, euro şi dolari, majoritatea deschise în 2014, iar ultimul la începutul anului curent.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților