[ X ]
(DOC) TLDM a lansat o petiție prin care cere oprirea violențelor din centrul Kievului
20 Februarie

Tineretul Liberal Democrat din Moldova (TLDM) a lansat un apel către toate forțele implicate în situația de la Kiev pentru a iniția negocieri constructive, cu identificarea unor soluții pașnice și democratice pentru situația creată. Petiția poate fi semnată on-line. Despre aceasta ei anunță printr-un comunicat de presă, transmite CURENTUL.

TLDM urmărește cu îngrijorare evoluțiile politice recente din țara noastră vecină – Ucraina și astfel, au decis lansarea unei petiții, care să poată fi semnată on-line și ulterior, trimisă la Kiev.

PETIȚIE: Cerem oprirea violențelor împotriva protestatarilor din centrul Kievului.

Facem apel către toate forțele implicate pentru a iniția negocieri constructive, cu identificarea unor soluții pașnice și democratice pentru situația creată.

Suntem ferm convinși că poporul ucrainean este în drept să-și decidă în mod suveran și independent parcursul propriu de dezvoltare.

Tineretul Liberal Democrat din Moldova rămîne a fi un susținător activ al valorilor și drepturilor europene, suntem alături de poporul ucrainean în acest clipe grele și ne exprimăm sincerele noastre condoleanțe în adresa rudelor celor decedați.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților