[ X ]
[ X ]
[ X ]
DOC// Proiectul Bugetului Serviciului 112 pentru anul 2016, făcut public
22 Iulie

Proiectul Bugetului Serviciului naţional unic pentru apelurile de urgenţă 112 pentru anul 2016 prevede venituri în sumă de 50 000 000 lei și cheltuieli în sumă de 50 000 000 lei. Documentul a fost publicat zilele trecute pe particip.gov.md.

Potrivit documentului, Serviciul naţional unic pentru apelurile de urgenţă 112, în procesul executării bugetului, are dreptul să opereze modificări în structura cheltuielilor, în limita bugetului aprobat prin prezenta hotărîre, după coordonarea prealabilă cu Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

Este de menţionat că, la momentul actual crearea Serviciului 112 şi implementarea numărului unic european pentru apeluri de urgenţă 112 în Republica Moldova este una din priorităţile care urmăreşte obiectivul de a asigura un nivel sporit de siguranţă şi protecţie a populaţiei pe întreg teritoriul ţării, prin utilizarea eficientă a capacităţilor infrastructurii moderne de comunicaţii electronice şi asigurarea Serviciilor Specializate de Urgenţă cu informaţiile necesare pentru reacţia promptă şi adecvată la apelurile de urgenţă.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților