[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Parlamentul nu a mai făcut asta deja de 8 ani. DETALII!
22 Decembrie

După o pauză de 8 ani, Parlamentul a reluat editarea propriei reviste „Parlament INFO”. Revista va apărea în limba română și engleză  și va fi editată de două ori pe an, la sfârșitul fiecărei sesiuni ordinare legislative, transmite CURENTUL.

Revista este destinată autorităților publice centrale și locale, organizațiilor societății civile, reprezentanților instituțiilor internaționale și corpului diplomatic acreditat în Republica Moldova, forurilor internaționale și parlamentelor din statele cu care țara noastră are stabilite relații de cooperare.

Primul număr al revistei ”Parlament INFO” poartă genericul ”Integrarea europeană – prioritate națională” și poate fi consultat pe pagina web a Parlamentului. Printre alte subiecte de interes, publicul va putea citi un interviu oferit în exclusivitate de către Președinta APCE, Anne Brasseur, precum și un editorial semnat de Președintele Parlamentului, Igor Corman la subiectul ”Integrarea europeană – un proiect național pentru care trebuie să muncim cu toții”.

Revista a fost elaborată cu sprijinul proiectului ”Îmbunătățirea democrației în Moldova prin suport parlamentar și electoral”, finanțat de Guvernul Suediei, cofinanțat și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților