[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Mişcarea Antimafie şi-a prezentat candidaţii pentru funcţia de deputat
2 Octombrie

Consiliul Național al Mișcării Populare Antimafie a desemnat ieri lista de candidați ai formațiunii pentru scrutinul din 30 noiembrie 2014, transmite CURENTUL.

„Astfel, pe Lista Mișcării Populare Antimafie se regăsesc doar membri ai Mișcării, primii pe listă fiind persoane preponderent tinere, parte din ei sunt selectați din rîndul concetățenilor noștri aflați peste hotare și care au ales ca pentru viitor să revină acasă și să îmbrățișeze o carieră politică. Atât cei reveniți de peste hotare, cât și cei din mai multe localități ale Republicii Moldova, exprimă cu desăvârșire lozinca electorală a MPA pentru această campanie – „Nicio obligațiune în afara interesului public!””, se spune într-un comunciat de presă al formaţiunii.

În aceeași ședință Daniela Bodrug, vicepreședinte a Mișcării Populare Antimafie, a fost desemnată în calitate de Director al Campaniei electorale, iar Secretarul General al partidului, Paul Gherman, a fost ales Șeful Staff-ului electoral.

Mâine, 3 octombrie 2014, Mișcarea Populară Antimafie, va depune dosarul cu documente la Comisia Electorală Centrală pentru a se înscrie în cursa electorală.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților