[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Maia Sandu „Cu notele la vedere”: Iată cum a învăţat candidatul la funcţia de premier!
24 Iulie

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PCRM) la funcţia de prim-ministru, Maia Sandu, a participat anterior în cadrul proiectului „Cu notele la vedere”, lansat de portalul CURENTUL, în cadrul căruia a prezentat diplomele de studii.

Demnitarul a absolvit şcoala medie din satul Risipeni, raionul Făleşti, în anul 1989. Pentru succese la învăţătură şi în muncă şi pentru purtare exemplară a fost decorată cu Medalia de argint.

Maia Sandu şi-a continuat studiile la Academia de Studii Economice din Moldova, facultatea Management, pe care o absolveşte în anul 1994, cu media generală 9,1.

În anul 1998, ministrul Educaţiei a absolvit Academia de Administrare Publică de pe lîngă Preşedintele Republicii Moldova, cu media generală 9,79, obţinînd titlul de Master în relaţii internaţionale.

În perioada 2009 – 2010, Maia Sandu a studiat la Harvard Kennedy School of Government (SUA), obţinînd titlul de Master în administraţie publică.

CURENTUL.md precizează: Pînă a deveni ministru al Educaţiei, Maia Sandu a activat în calitate de consilier al Directorului executiv al Băncii Mondiale (Washington), în perioada 2010 – 2012. Din 24 iulie 2012 şi pînă în prezent este ministru al Educației în Republica Moldova.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților