[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Igor Dodon şi soţia sa au devenit milionari
31 Martie
foto: facebook.com/dodon.igor

Liderul Partidului Socialiştilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, împreună cu soţia sa, au înregistrat venituri de peste un milion de lei în anul 2013. Datele se conţin în declaraţia de avere depusă recent de deputat, transmite CURENTUL.

Conform documentului, Igor Dodon a obţinut peste 195 de mii de lei din salariul de deputat în Parlamentul RM, în timp ce soţia sa a încasat circa 83 de mii de lei din salariul achitat de SRL „Exclusiv Media” – companie care deţine postul de televiziune online TSN.

De asemenea, liderul socialist a obţinut peste 147 de mii de lei din restituirea îndemnizaţiei de asigurare de către S.A. Grawe Asigurări. Tot în 2013, Igor Dodon a încasat circa 735 de mii de lei din vînzarea unui apartament.

Potrivit declaraţiei de avere, Igor Dodon deţine o casă de locuit în municipiul Chişinău, cu suprafaţa de 162 metri pătraţi, a cărei valoare contractuală este de 2.110.000 lei. Conform documentului, bunul imobil a fost dobîndit în anul 2013.

În acelaşi timp, Igor Dodon are şi o datorie de circa 1 milion 500 de mii de lei sub formă de credit, contractat în anul 2013.

Curentul.md precizează că, potrivit declaraţiei de avere pentru anul 2012, Igor Dodon şi soţia au obţinut venituri în valoare de circa 260 de mii de lei.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților