[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Iată cine l-a însoţit pe Nicolae Timofti în Polonia
15 Aprilie
foto: presedinte.md

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, care efetuiază o vizită în Republica Polonă este însoţit de o delegaţie numeroasă, printre care membri ai Guvernului, dar şi aleşi locali, transmite CURENTUL, cu referire la o hotărîre de Guvern.

Astfel, potrivit documentului, delegaţia moldovenească este compusă din 17 persoane. Şeful statului este însoţit de Prima Doamnă, Margareta Timofti.

Din delegația oficială fac parte consilieri prezidențiali, vice-ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Valeriu Chiveri, directorul Serviciului Protecţie şi Pază de Stat, Ţărnă Victor, primarul municipiului Comrat, Nicolai Dudoglo și consilierul municipal din Bălți, Vladimir Tonciuc.

Cheltuielile pentru acţiuni protocolare sînt suportate de Aparatul Preşedintelui Republicii Moldova şi Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă. Iar, cheltuielile de deplasare pentru membrii delegaţiei sînt suportate de instituţiile delegatare.

Curentul.md precizează că Nicolae Timofti întreprinde o vizită oficială în Republica Polonă în perioada 14-15 aprilie 2014.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților