[ X ]
[ X ]
[ X ]
Directorul unei întreprinderi municipale a depus cerere de demisie din funcţie
6 Septembrie

Directorul “Apă-Canal Chişinău”, Constantin Becciev a depus o cerere de  plecare în concediu solicitând ca ulterior să-i fie acceptată demisia, informează CURENTUL. 

Mai multe detalii despre acest fapt s-au discutat în cadrul emisiunii “Realitatea Azi”, unde invitata specială a fost Veronica Herța, șefa Direcției Finanțe din cadrul Primăriei Chișinău, care este și membru al Consiliului de Administrare a întreprinderii „Apă-Canal Chişinău”.

“Eu în calitate de președinte al Consiliului de Administrare am fost anunțată vineri, pe la orele 16:30, că Becciev a depus cerere privind plecarea sa în concediu, iar ulterior să fie eliberat din funcție. Nu cunoaștem deocamdată motivele, de aceea urmează să convocăm ședința Consiliului de Administrare a întreprinderii și să aflăm cauzele care au stat la baza aceastei cereri și să luăm o decizie în această privință”, a declarat ea.

Totodată, Veronica Herța a menționat că, cererea lui Becciev a fost semnată doar de către Directorul Tehnic al întreprinderii.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților