[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dezvăluiri inedite. Ce nu poate cumpăra Vlad Plahotniuc!
11 Noiembrie

Liberatatea şi oamenii nu pot fi cumpăraţi cu bani. Declaraţia a fost făcută de prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, în cadrul unui interviu pentru revista „VIP Magazin”, transmite CURENTUL.

„Pentru că dacă o cumperi, nu mai e libertate, e altceva”, a declarat politicianul.

Acelaşi lucru l-a spus şi despre oamenii din echipa sa. „Cine își imaginează că poate ține un om lângă el doar cu bani e un naiv, oricând poate să vină cineva și să ofere mai mult, banii cu siguranță că nu construiesc relațiile cu oamenii pe termen lung”, a adăugat Plahotniuc.

Politicianul susţine că are o abordare, deja verificată în mulți ani, prin care îşi construieşte pas cu pas relațiile cu oamenii. „Cine îmi cunoaște echipa știe că lângă mine sunt oameni care stau chiar și de 20-25 de ani, lor li s-au alăturat desigur alții noi, pe măsura dezvoltării activității. Extrem de rar au plecat oameni din echipa mea, iar atunci când au plecat, în cele mai multe cazuri au făcut-o ca urmare a unor schimbări în viața lor personală. Secretul este bazat tocmai pe ideea că relația cu un om trebuie construită și, mai ales, întreținută constant și pas cu pas. Pentru mine, să știți, echipa este una dintre marile realizări”, a conchis Vlad Plahotniuc.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților