[ X ]
[ X ]
[ X ]
Detalii despre lista electorală a PPRM: Ne propunem să-i batem măr pe toţi
3 Octombrie

După ce a depus actele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru înregistrarea Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM) în cursa electorală, conducerea formaţiunii a anunţat cine sînt candidaţii pentru funcţia de deputat din partea PPRM, transmite CURENTUL.

Primul pe listă este preşedintele formaţiunii, Alexandru Oleinic, acesta fiind urmat de vicepreşedintele PPRM Valeriu Cosarciuc.

Următorii pe listă sînt: chirurgul Mircea Sofronii, preşedintele Organizaţiei de Femei a PPRM, Angela Cojocaru, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PPRM, Ian Lisnevschi, secretarul general al PPRM, Alexandru Luncari şi preşedintele Asociaţiei fermierilor din Moldova, Vasile Mîrzenco. „Prezenţa doamnelor pe listă este foarte serioasă. Pe listă avem într-un număr mare profesori, fermieri şi medici”, a declarat preşedintele PPRM, Alexandru Oleinic

De asemenea, acesta a precizat că formaţiunea sa pentru dată se lansează în campanie electorală. „Simbolul Partidului Popular este mărul şi ne propunem să-i batem măr pe toţi. Este dorinţa candidaţilor din lista PPRM. Partidul va fi în Parlament şi va promova acele promisiuni pe care le-a făcut de cînd s-a lansat pe scena politică”, a conchis  Alexandru Oleinic.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților