[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul Butmalai a lansat propriul proiect privind integrarea în UE
24 Aprilie

Deputatul liberal-democrat Ion Butmalai a lansat ieri propria campanie de informare şi comunicare „Europa în fiecare casă”, transmite CURENTUL.

Campania se adresează tuturor cetățenilor Republicii Moldova în mod special tinerilor, studenților și elevilor și are drept scop derularea unor activități și concursuri cu dimensiune europeană prin care cetățenii Republicii Moldova  sunt încurajați să se informeze despre Uniunea Europeană, istoria și politicile acesteia, programele și oportunitățile de care poate beneficia țara noastră precum și despre evoluțiile din domeniul afacerilor europene.

De asemenea orice persoană interesată va avea posibilitatea să-și exprime gîndurile și viziunile cu privire la Europa în fața unor personalități locale, naționale și europene.

Curentul.md aminteşte că anterior, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, a anunţat că formaţiunea pe care o conduce va organiza acţiuni de amploare în capitala RM şi toate centrele raionale pentru a informa cetăţenii despre beneficiile regimului liberalizat de vize care va intra în vigoare pe 28 aprilie curent.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților