[ X ]
Deputații socialiști vor încasa prima de Paște de la Parlament. Vezi ce vor face cu ea!
11 Aprilie

Parlamentul Republicii Moldova a decis ca la fiecare deputat să fie oferiți cîte 500 lei în calitate de primă pentru sărbătorile de Paște. Deputații socialiști sunt hotărîți deja să o încaseze, însă o vor utiliza în alte scopuri, transmite Curentul.md

Printr-un comunicat de presă, grupul deputaților din Partidul Socialiștilor din Moldova, Igor Dodon, Zinaida Greceanîi şi Ion Ceban au anunțat că refuză la prima de Paște din partea legislativului și că o vor dona unor familii nevoiașe.

”Este cinic să primeşti prime de sute de lei în timp ce pensionarii nu au din ce să se hrănească, primind o pensie mizeră, iar profesorii au ajuns să protesteze pentru a obţine condiţii de muncă decente”, susține Igor Dodon, președintele PSRM, în comunicatul remis.

Solicitat de Curentul.md, liderul PSRM a declarat că, suplimentar la suma de 500 lei care vor fi încasați de la Parlament, se vor adăuga încă cîte 1500 lei de la fiecare deputat. Aceşti bani vor ajunge la familia Terciuc cu 17 copii din Nisporeni, familia Calancea cu 10 copii din satul Tătărești, r. Strășeni și la familia de invalizi Palii din s. Văşcăuţi r-ul Orhei.

Diana Cebotari, stagiară

Inapoi la arhiva noutaților