[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputaţii PSRM îşi încep activitatea prin acţiuni de protest
15 Ianuarie

Deputaţii Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) vor organiza acţiuni de protest şi întîlniri în teritoriu. Despre aceasta a anunţat astăzi liderul PSRM, de la tribuna Parlamentului, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite CURENTUL.

Socialiştii au cerut astăzi convocarea şedinţei Parlamentului.

„Cîteva zile în urmă decanul a cerut şi a convocat şedinţa de astăzi a Parlamentului. Unii încearcă să interpreteze legalitatea sau ilegalitatea acestei cereri. Oamenii ne-au ales ca să le apărăm interesele, indiferent pe cine au ales, pe cei de stînga, sau de dreapta, verzi sau roşii. Noi vrem, ştim, putem şi avem experienţă pentru a rezolva problemele oamenilor. Noi am venit toţi 25 de deputaţi să  începem activitatea. Veniţi în Parlament să începem activitatea. Oamenii asta aşteaptă de la noi”, a declarat Igor Dodon.

În context, preşedintele PSRM a menţionat că nu va tolare această situaţie în continuare.

„Noi începem activitatea noastră prin acţiuni de protest şi întilniri în teritoriu. Vom începe protestele cel mai probabil la BEM şi BNM. Dacă partidele nu dau dovadă de maturitate politică şi nu ajung la un compromis, Parlamentul trebuie dizolvat”, adăugat politicianul.

La finalul conferinţei, Igor Dodon a anunţat că deputaţii PSRM vor merge curînd în Duma de Stat a Rusiei, unde au fost invitaţi.

Adrian Platon 

Inapoi la arhiva noutaților