[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputaţii din Parlamentul RM au plecat în vacanţă
31 Iulie

Astăzi a avut loc ultima şedinţă din prima sesiune primăvară-vară a Parlamentului de legislatura a XX-a, transmite CURENTUL.

Speaker-ul Andrian Candu a spus că pe parcursul ultimelor 6 luni, atmosfera în sala de şedinţe a Parlamentului a fost una încordată.

„Atmosfera aceasta s-a simţit în fiecare zi în care ne-am întîlnit. Noi cei din Parlament împreună cu cei din Guvern trebuie să facem efort comun pentru bunăstarea cetăţenilor”, a declarat Candu.

De asemenea, preşedintele Parlamentului a mulţumit opoziţiei pentru critica adusă.

„Critica voastră a fost constructivă pentru noi. Încercările voastre de a ne pune piedici ne-au mobilizat cînd a fost nevoie şi pentru asta vă mulţumim. Apreciez faptul că, indiferent de divergenţele care s-au iscat pe parcurs, noi am dat dovadă de profesionalist şi încredere. Am reuşit nu doar să depăşim acele situaţii, dar am îmbunătăţit cadrul legislativ”, a adăugat Candu.

În final, preşedintele Legislativului le-a dorit deputaţilor vacanţă frumoasă.

„Vă doresc ca în această perioadă estivală să acumulaţi energia necesară pentru a reveni la serviciu în forţă deplină şi cît mai productivă, pentru că procesul trebuie să continue cu randament maxim”, .

Precizăm că, aleşii poporului se vor afla în vacanţă pînă la începutul lunii septembrie, cînd vor reveni la muncă.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților