[ X ]
Deputata Adela Răileanu, despre Alexandr Stoianoglo: A demonstrat de-a lungul timpului că este un luptător pentru dreptate și echitate
18 Octombrie

Deputata socialistă Adela Răileanu și-a exprimat, într-o postare pe facebook, susținerea față de candidatul independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, Alexandr Stoianolog, care este susținut de PSRM.

Raileanu a spus că, duminică va vota pentru Alexandr Stoianoglo — un om cu principii solide, cu integritate și devotament față de patrie.

“Stoianoglo a demonstrat de-a lungul timpului că este un luptător pentru dreptate și echitate, un om al cuvântului care nu face compromisuri cu proștii, cu hoții și trădătorii.Președintele care pleacă, ne lasă o țară istovită, cu un popor obosit și terorizat. Dar președintele care vine – Alexandr Stoianoglo – aduce cu sine speranța unei schimbări reale. El vine cu o misiune dificilă, dar nu imposibilă — să restaureze regula și dreptatea, să asigure respectarea drepturilor fiecărui cetățean. Duminică, să facem împreună alegerea corectă. Votați pentru Alexandr Stoianoglo, un președinte al curajului și al dreptății!,” a precizat ea.

 

Inapoi la arhiva noutaților