[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputat PLDM: Vom lupta chiar cu riscul de a merge în anticipate şi de a le pierde
14 Decembrie

Corupţia este flagelul cel mai mare care macină Republica Moldova. Declaraţia a fost făcută de deputatul liberal-democrat Tudor Deliu, transmite CURENTUL.

„Astăzi în Republica Moldova constatăm o abatere totală de la moralitate. Astăzi cel mai mare flagel care macină Moldova este corupţia”, a declarat Deliu.

Totodată, parlamentarul a declarat că peste tot sunt oameni cinstiţi, inclusiv în instituţiile statului, însă prea puţini pentru a lupta cu funcţionarii corupţi.

„Lupta cu corupţia nu trebuie făcută de dragul integrării europene, dar de dragul cetăţenilor, fiindcă menirea instituţiilor statului este să asigure bunăstare cetăţenilor”, a adăugat liberal-democratul.

În context, deputatul a spus că, fracţiunea parlamentară a PLDM va lupta şi în continuare împotriva corupţiei.

„Pe parcursul acestor ani am încercat să venim cu iniţiative care să redreseze situaţia, dar nu am fost auziţi. Am încercat să luptăm, dar cu părere de rău nu am reuşit. Vom lupta chiar cu riscul de a merge în anticipate şi de a le pierde. PLDM nu vrea să fie umbrelă pentru cei care au subjugat ţara”, a conchis deputatul Tudor Deliu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților