[ X ]
[ X ]
[ X ]
Declaraţie: Alegerile locale din 2015 vor fi ultimele pentru PCRM
28 Aprilie

Fostul deputat comunist, Grigore Petrenco, în prezent președintele Partidului “Casa Noastră — Moldova” (PCNM) consideră că, alegerile locale generale din 14 iunie curent vor fi ultimele pentru Partidul Comuniștilor din R. Moldova (PCRM). Despre aceasta el a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, transmite CURENTUL.

Grigore Petrenco a menționat că, ratingul PCRM scade cu fiecare zi. ”Mulți pleacă, chiar veteranii partidului. Este o tragedie pentru PCRM, care alteori a fost un partid puternic, este o tragedie și pentru cei care de-a lungul anilor și-au dat votul pentru acest partid”, a precizat el.

Totodată, Petrenco a mai spus că, înaintarea lui Vasile Chirtoca la funcția de Primar General al mun. Chișinău este o insultă pentru toți comuniștii adevărați din țară.

”Este o insultă pentru toți comuniști. Nu este un argument este un bun businessman – manager bun, în realitate nu este chiar așa, aduceți-vă aminte pe ce bani s-a făcut businessman. Chiar din atîția membri de partid nu s-a găsit un candidat demn de această funcție”, a subliniat Petrenco.

În același context, el a lansat un apel către toți membrii PCRM. ”Îndemn toți comuniștii să nu tacă, să intervină, să spună lucrurile în față, pentru că în realitate ei sunt folosiți de conducerea PCRM”.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților