[ X ]
[ X ]
[ X ]
De Ziua Independenței va fi organizată Ziua ușilor deschise în Parlament
1 August

Parlamentul Republicii Moldova va organiza, pe 27 august,  Ziua ușilor deschise. Inițiativa aparține Președintelui Parlamentului Igor Corman, transmite Curentul.md

Astfel, în această zi vizitatorii vor face turul clădirii renovate a Parlamentului, avînd acces liber în sala de ședințe, sala de conferințe și în spațiile renovate. Asistați de funcționari ai Parlamentului, grupurile de vizitatori vor fi informați despre activitatea parlamentară și procesul legislativ.

Potrivit programului, vizitatorii vor putea admira o expoziție de documente de arhivă și publicații ale Parlamentului. De asemenea, va fi organizată o ședință foto cu conducerea Parlamentului și cu deputații prezenți la eveniment.

Cu ocazia Zilei ușilor deschise, vizitatorii vor avea posibilitatea să lase mesaje pentru deputați în Cartea de sugestii și să-și exprime așteptările în legătură cu activitatea Parlamentului.

Pe 27 august va fi pentru a doua oară cînd Parlamentul își va deschide ușile pentru public. Prima ediție a Zilelor ușilor deschise a avut loc pe data de 15 februarie 2014, Parlamentul fiind vizitat de peste 2 000 de cetățeni.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților