[ X ]
[ X ]
[ X ]
Coropceanu: Dodon activează la comanda Coaliţiei de guvernare
27 Februarie

Secretarul general al Partidului Social Democrat Sergiu Coropceanu susţine că iniţiativa lui Igor Dodon de a organiza referendumuri locale privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală este o comandă a Coaliţiei de guvernare, transmite CURENTUL.

”Ceea ce face Dodon, este o profanare a ideii, iar prin asemenea acţiuni Dodon le oferă posibilitate guvernanţilor să aducă învinuiri susţinătorilor acestei idei şi să-i califice drept agramaţi şi provocatori”, a mai subliniat Coropceanu.

De asemenea, Coropceanu a mai menţionat, că dacă Dodon cu adevărat îşi dorea schimbarea vectorului politicii externe, acesta a avut ocazia să se includă în campania de colectare a semnăturilor în favoarea desfăşurării referendumului republican, ori cel puţin putea să se implice la susţinerea acestei iniţiative în Parlamentul Republicii Moldova.

Mai mult decît atît, Secretarul General al PSD susţine că preşedintele PSRM nu se mai bucură de încredere din partea populaţiei.

”Înţelegînd că în toată această perioadă a declarat că Moldova nu poate fi membru al Uniunii Vamale, pentru că nu are hotare comune, Dodon totuşi, îndeplinind sarcinile Coaliţiei de guvernare, continuă să se ocupe de provocări”, a concluzionat Coropceanu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților