[ X ]
[ X ]
[ X ]
Corman: În dialogul cu UE promovăm interesele producătorilor locali
31 Ianuarie

În dialogul cu Uniunea Europeană, Republica Moldova promovează producătorii  locali. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Parlamentului, Igor Corman, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Concursului „Marca comercială a anului 2013”, transmite CURENTUL.

„Vreau să vă asigur că în tot acest dialog cu Uniunea Europeană depunem tot efortul ca să asigurăm și interesele producătorilor, astfel încât să fiți sprijiniți, să aveți posibilitatea să fiți competitivi și să sporiți calitatea produselor noastre”, a spus speaker-ul.

De asemenea, Igor Corman susţine că semnarea Acordului de Asociere cu UE și crearea Zonei de Comerț Liber va facilita accesul țării noastre la piețe noi, cu reguli corecte.

În cadrul ediției din acest an a Concursului, șeful Legislativului a înmânat Premiul Mare al Comitetului de organizare a Concursului la nominalizările „Reputaţie şi Încredere” şi „Patrimoniul Republicii”. „Produsele moldovenești de calitate trebuie să fie cunoscute, iar oamenii, care prin munca lor ajung la asemenea rezultate, merită să fie apreciați”, a menționat Igor Corman

Concursul „Marca comercială a anului 2013” este organizat anual, începând cu 2003, de Camera de Comerț și Industrie împreună cu Agenţia de Stat pentru Proprietate Intelectuală. Evenimentul a fost inițiat cu scopul de a spori competitivitatea mărcilor autohtone, dar și profesionalismul echipelor de marketing.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților